Produk Nutri-M


Nutri-M Shampoo adalah syampu anti-uban yang dihasilkan menggunakan 100% herba tradisional yang berupaya mengembalikan semula kekuatan rambut hingga ke akar, menjadikan ia lebih sihat bersinar dan yang paling utama - menghilangkan uban dan mengembalikan kehitaman rambut anda hanya dengan cucian pertama!

Antara herba-herba penting yang terkandung di dalam Nutri - M Shampoo. Dari kiri : Herba Yetbadetajo, Kayu Brazil & Bilberry Laut

Inilah kehebatan ciptaan Tuhan yang terdapat di dalam rumusan herba Nutri-M Shampoo ini. Antara herba-herba tradisional yang digunakan dalam penghasilan produk ini adalah seperti buah Billberry laut (Vaccinnium bracteatum), Kayu Brazil (Caesalpinia echinata) dan herba Yetbadetajo (Eclipta Prostata) yang mempunyai banyak kandungan nutrisi dan antibakteria yang sangat baik untuk penjagaan kesihatan dan kecantikan rambut. Herba-herba ini juga sebenarnya telah digunakan sejak sekian lama oleh sebilangan nenek moyang kita untuk mengurang atau menghilangkan uban di kepala, di samping memastikan supaya rambut sentiasa sihat dan kuat.

Penerangan serba sedikit tentang kandungan herba yang terdapat di dalam Nutri-M  Shampoo

Bahan-bahan yang terdapat di dalam produk ini telah diluluskan oleh Biro Farmasi Kebangsaan dan disahkan bebas kimia oleh Jabatan Kimia negara. Ia juga sedang dalam proses akhir mendapatkan sijil halal dari badan yang diiktiraf oleh JAKIM. Oleh itu, anda semua terutamanya pengguna-pengguna Muslim tidak perlu risau tentang syampu in kerana kandungannya 100% herba, maka ia halal serta bersih sifatnya dan boleh digunakan tanpa ragu-ragu, insyaAllah.


Jika anda tertanya-tanya, "Adakah syampu ini pewarna rambut seperti yang ada di pasaran hari ini?"

Jawapannya tidak. Produk ini bukan pewarna rambut seperti yang ada di dalam pasaran semasa, kerana fungsi rumusan herba di dalam syampu ini adalah untuk menambahkan nutrien dan memulihkan kembali pigmen hitam semulajadi yang ada di dalam rambut, BUKAN mewarnanya dari luar sahaja. Pewarna rambut biasa hanya berupaya menutupi uban atau warna rambut asal anda dari luar sahaja dan kesannya hanyalah sementara. Kita juga tahu bahawa pewarna rambut mengandungi banyak bahan kimia yang cenderung merosakkan rambut anda!Pilihan di tangan anda. Pilihan yang terbaik ada di sini :) Ada yang sudah mencubanya dan ternyata sangat berpuas hati dengan Nutri-M Shampoo ini. Antara testimonial yang telah kami terima setakat ini adalah:

Testimoni daripada En. Fadhil dari Semenyih yang dikirim secara peribadi kepada Nutri Ent. pada 17 April 2011.Terima kasih, Encik :)

Testimoni daripada En Ahmad Faizal, wakil pengedar kami dari P. Pinang pada 11 April 2011 tentang kehebatan Nutri-M Syampoo, di laman FB kami. Terima kasih En Faizal:)

Testimoni daripada El Widad pada 4 April 2011 selepas menggunakan Nutri-M Syampoo beberapa kali, di laman FB kami. Terima kasih, Puan :)

Testimoni daripada Pn. Azizah dari Segamat yang dikirim secara peribadi kepada Nutri Ent. pada 10 April 2011.Terima kasih, Puan :)

Testimoni daripada Pn Yin Hasni pada 26 Mac 2011 selepas penggunaan pertama kali Nutri-M Syampoo, di laman FB kami. Terima kasih, Puan :)

Testimoni daripada El Widad pada 3 April 2011 selepas penggunaan pertama kali Nutri-M Syampoo, di laman FB kami. Terima kasih, Puan :)

Testimoni daripada Pn. Suhaida pada 1 April 2011 selepas penggunaan pertama kali Nutri-M Syampoo, di laman FB kami . Terima kasih, Puan :)

Testimoni daripada En. Khairul Ashraf pada 30 Mac 2011 selepas penggunaan pertama kali Nutri-M Syampoo, di laman FB kami. Terima kasih, Encik :)

Testimoni daripada Pn. Noor Azrin selepas menggunakan Nutri-M Syampoo beberapa kali bertarikh 29 Mac 2011, di laman FB kami. Terima kasih kerana menjadi pengguna setia produk kami :)

Testimoni daripada Pn. Nik Afifah yang dikirim secara peribadi kepada Nutri Ent. pada 20 Februari 2011.Terima kasih, Puan :)

Testimoni daripada Pn. Noor Azrin pada 14 Februari 2011, 10.30pm di laman FB kami. Terima kasih, cik :)

Testimoni daripada Cik Normie Fadly pada 10 Februari 2011, 9.37pm di laman FB kami. Terima kasih, cik :)
  
Testimoni daripada Pn. Halimahtun Hashim yang dikirim secara peribadi kepada Nutri Ent. pada 09 Februari 2011.Terima kasih, Puan :)
 
Testimoni daripada Pn. Watie Hasnan pada 30 Januari 2011, 11.44pm di laman FB kami. Terima kasih, Puan :)


Untuk tempahan, hubungi akak, Sharifah Mariam - 0196694627 (Damansara Damai).

2 comments:

  1. Teringin mau cuba.. tapi ubanku masih sedikit. :)

    ReplyDelete